Onderhoud

De voordelen van regulier onderhoud bij AutoFirst van Willegen

 

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten onderhoud en reparaties, aan auto’s van alle merken. Wij werken aan zowel personenauto’s als lichte bedrijfswagens (tot 3.500 kilo) en daarnaast kunnen we dankzij het hoge plafond en de verlengde hefbruggen, ook uw camper onderhouden, repareren en klaarmaken voor de vakantie. 

De kracht van preventie.

U stelt hoge eisen aan uw auto. Met name bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid zijn erg belangrijk. Autopech komt namelijk nooit gelegen. Met regulier onderhoud worden signalen van slijtage of defecten tijdig opgemerkt. U voorkomt daarmee het ontstaan van grotere schade en onnodig dure reparaties.

Door uw auto preventief te laten onderhouden door AutoFirst, blijft uw auto betrouwbaar, veilig en in goede conditie. Uw AutoFirst garage kent de onderhoudsintervallen en voorschriften van de fabrikanten en weet zo precies wanneer uw auto onderhoud nodig heeft.

Bovendien is een ingevuld en afgestempeld onderhoudsboekje goed voor de inruilwaarde; het bewijst dat de auto goed onderhouden is.

 

Goed onderhoud hoeft niet duur te zijn.

Bij AutoFirst komt uw personenauto, bedrijfswagen of camper op de eerste plaats. Onze werkplaatsen zijn voorzien van professionele diagnose apparatuur. Dit stelt ons in staat om zelfs de nieuwste auto’s met de modernste technieken te onderhouden en te repareren. 

Professionaliteit en kwaliteit staan hoog in ons vaandel, daarom zijn alle garages van AutoFirst aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend. Wij garanderen value for money en hechten grote waarde aan persoonlijke service; of dat nou een eerlijk advies of een kopje koffie betreft.

Fabrieks- en mobiliteitsgarantie.

Onze goed opgeleide monteurs werken met top kwaliteit onderdelen. Deze hoogwaardige ‘OEM parts’ (Original Equipment Manufacturer) voldoen aan precies dezelfde eisen als de originele onderdelen.  Daardoor kunnen wij uw auto onderhouden met behoud van fabrieks- en mobiliteitsgarantie. Dat geldt ook voor jonge auto’s die bij de dealer zijn gekocht. Ongeacht welk merk auto u rijdt. 

 

Ook voor auto’s met fabrieksgarantie?

Jazeker! Autofabrikanten zijn tegenwoordig verplicht om technische informatie en diagnose apparatuur vrij te geven. Dankzij deze verandering in wetgeving bepaalt u voortaan zelf door welk autobedrijf u het onderhoud aan uw auto laat uitvoeren wanneer deze nog fabrieksgarantie heeft. Wij werken uitsluitend volgens de fabrieksvoorschriften. Dit betekent dat uw auto bij ons op de correcte manier wordt onderhouden, zodat de fabrieksgarantie behouden blijft.

 

Kleine- of grote beurt.

De traditionele kleine- of grote beurt geldt eigenlijk alleen nog maar voor oudere auto’s. De onderhoudsintervallen zijn tegenwoordig veel langer.  Moderne auto’s hebben specifiek fabrieksonderhoud nodig. Deze service beurten zijn afhankelijk van het aantal gereden kilometers, de leeftijd van de auto en de rijstijl. Uw AutoFirst garage heeft alle benodigde kennis in huis om uw auto volgens de fabrieksvoorschriften te onderhouden.

 

Is uw auto toe aan een kleine beurt?

Bij een oudere auto besteden wij extra aandacht aan de veiligheid. Wij lopen de auto na op zo’n 25 punten. Alle belangrijke zaken worden gecontroleerd, zoals de remmen, de ophanging, banden, schokdempers en de diverse vloeistoffen. Daarnaast verversen wij de motorolie en vervangen het oliefilter.

 

De kosten van een kleine beurt.

De kosten van een kleine beurt variëren per model maar zijn steevast zeer betaalbaar. U vraagt heel eenvoudig online een prijsopgave aan. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de AutoFirst garage in uw woonplaats.

 

offerte

Maak nu online uw offerte 

 

 

Bel nu voor een offerte 0183-44 15 09 

 

Is het tijd voor een grote beurt?

Bij de grote beurt wordt uw auto grondig nagelopen. Veiligheid is ook nu weer een belangrijk aspect. Een hele reeks handelingen wordt standaard uitgevoerd maar een aantal werkzaamheden hangt samen met het type en de kilometerstand van uw auto. De volgende periodieke werkzaamheden kunnen aan bod komen:

 • Controle remsysteem, banden, verlichting
 • Controle overige veiligheidssystemen
 • Controle/bijvullen vloeistoffen
 • Controle accu
 • Verversen van motorolie en vervangen van het oliefilter
 • Controleren en/of vervangen van het luchtfilter
 • Controleren en/of vervangen interieurfilter
 • Vervangen van de brandstoffilters
 • Controleren en/of vervangen van de bougies
 • Controleren van airbags en gordelspanners
 • Uitlezen van de foutmeldingen in het motormanagement
 • Verversen van versnellingsbakolie of vloeistof in de automatische transmissie
 • Airco reinigen/controleren/bijvullen

 De grote beurt wordt geheel volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd. Uw auto behoudt dus de fabrieksgaranties en daarmee zijn waarde. Bovendien kunt u weer veilig de weg op. 

 

De kosten van een grote beurt.

De kosten van een grote beurt variëren per model maar zijn steevast zeer betaalbaar. Online een prijsopgave aanvragen gaat heel eenvoudig. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de AutoFirst garage in uw woonplaats. 

 

offerte

Maak nu online uw offerte 

 

Bel nu voor een offerte 0183-44 15 09 

 

Geen reparatie zonder overleg.

Indien onze monteur tijdens een onderhoudsbeurt onverhoopt gebreken ontdekt nemen wij direct contact met u op. De benodigde reparaties en daarmee samenhangende kosten spreken wij uitgebreid met u door. Pas na uw akkoord voeren wij de reparatie uit. 

AutoFirst van Willegen.
Uw auto op de 1e plaats.

 • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
 • Goed opgeleide monteurs
 • Persoonlijke aandacht en advies
 • U behoud uw fabrieksgarantie
 • AutoFirst Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg
Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. COVID-19 (Corona) virus preventie maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhoud aan auto’s van alle merken.

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Betrouwbare occasions en nieuwe auto's

Lees meer