Over ons

Over ons

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Al meer dan 60 jaar passie voor auto's!

Jan van Willegen is inmiddels een begrip in het Land van Heusden en Altena. Al jaren zijn wij het betrouwbare en betaalbare adres voor de in- en verkoop van auto’s en het onderhoud hiervan.


Liefde voor Hyundai

Van Willegen heeft een voorliefde voor Hyundai. Niet voor niets is Van Willegen Giessen Hyundai Service Dealer. Voor uw Hyundai onderhoud kunt u dus terecht bij Van Willegen, zonder de garantie mis te lopen. Daarnaast is Van Willegen ook een universele garage die is aangesloten bij AutoFirst.


AutoFirst garage

AutoFirst is een franchise formule van autogarages. Bij ons kunt u terecht voor uw APK keuringen en (universeel) auto onderhoud. Alle automerken zijn bij ons dus van harte welkom! De werkzaamheden verrichten wij onder de condities van een AutoFirst garage. Wij werken met de modernste toepassingen, bieden een hoge servicegraad en onderdelen van zeer goede kwaliteit.


Aandacht voor u en uw auto!

Bij Van Willegen nemen wij de tijd voor u. Bij ons krijgt u altijd een zeer persoonlijke benadering. Ook weet u vooraf waar u aan toe bent. Bij ons krijgt u altijd een exacte prijsopgave vooraf. Alleen de beste vakmensen werken aan uw auto.

 

JAN VAN WILLEGEN

EIGENAAR